JAN
17-08-2018
Actualitzat: 17-08-2018 10:45
  • Triomf plàcid del Borges contra un Segona Catalana

El Borges es va imposar al Pobla de Mafumet B per 1-4 en el sisè amistós de preparació per a la temporada. Gomis, Llovet, Aitor i Torné van ser els golejadors d’un partit en el qual es va imposar l’equip de categoria superior. El Borges havia disputat el primer partit de pretemporada davant del primer equip de la Pobla de Mafumet, de Tercera Divisió, al Municipal de les Borges Blanques, i ahir ho va fer contra el seu filial de Segona Catalana i a domicili.

Al primer temps va tenir el control de la possessió el Borges, tot i que jugava d’inici amb els menys habituals, contra un equip endarrerit i que esperava per sortir a la contra. Tot just començat el duel, els de Cazorla van enviar una pilota a la creueta, i ja al minut 3 es van avançar, per mitjà de Gomis en una rematada de cap a la sortida d’un córner (0-1). Al minut 22 va arribar l’empat local, en un contraatac que el davanter centre local Rubén va enviar a la xarxa (1-1).

Al segon temps, el Borges va tenir moltes més ocasions i va tancar el quadre tarragoní al seu camp, cosa que va convertir Monseny en un espectador més. Al 54, Aleix Llovet va fer una gran jugada per la banda i la seua centrada la va rematar Torné (1-2).

Set minuts més tard, Aitor va aprofitar un rebuig del porter local per fer pujar el tercer gol per als blancs (1-3). El Borges va comptar amb una oportunitat per augmentar la diferència al minut 77, en una gran jugada que Ramonet va enviar a la creueta. Al cap de deu minuts, finalment, Eudald va fer una gran jugada per cedir la pilota a Torné, que va segellar el compte golejador amb un xut (1-4).