Troben un cadàver a Utxesa que seria el desaparegut a la Bordeta

R.RÍOS
12-10-2017
  • Troben un cadàver a Utxesa que seria el desaparegut a la Bordeta

Els Mossos d’Esquadra van rescatar ahir un cadàver que va aparèixer flotant a les comportes del pantà d’Utxesa i que tot apunta que es tractaria del desaparegut divendres passat al canal de Seròs a la Bordeta, un jove d’uns 30 anys. La policia autonòmica va rebre la trucada dels treballadors de la central a mig matí i fins al lloc es van desplaçar diverses patrulles, així com una dotació dels Bombers de la Generalitat. Una vegada allà, es va donar avís a la unitat subaquàtica dels Mossos d’Esquadra, els membres de la qual van poder treure el cos de l’aigua poc abans de les dos del migdia.

Segons van informar fonts de la policia autonòmica, el cadàver no presentava signes de violència i s’investiguen les circumstàncies de la mort. També la investigació haurà de confirmar la identitat de la persona, encara que tot apunta que es tractaria de la persona que es buscava des de divendres passat, després d’alertar un veí de la Bordeta haver vist algú dins del canal de Seròs a l’altura del carrer Campament.

Segons els primers esbrinaments, es tractaria d’un veí de Lleida d’uns 30 anys i d’origen romanès. Diumenge, amics i familiars van presentar una denúncia davant dels Mossos d’Esquadra per la seua desaparició i objectes personals trobats ahir amb el cadàver apuntarien que es tractaria d’aquest jove.

Dos dies abans de rebre la denúncia, Bombers i Mossos d’Esquadra van muntar un ampli dispositiu de recerca al canal de Seròs, des de la Bordeta fins a Albatàrrec, en què també van participar patrulles de la Guàrdia Urbana i una ambulància del SEM. Va ser després que un veí d’aquest barri lleidatana alertés d’haver vist com l’aigua arrossegava una persona que havia caigut al canal.

Tanmateix, durant tota aquella tarda d’intensa recerca no es van trobar més indicis. Encara que no amb tanta intensitat, el dispositiu va continuar en els dies posteriors amb diverses patrulles revisant els voltants del canal.

Comparteix

També t'interessarà