Turisme de Lleida referma la seva aposta per l’Aplec

REDACCIÓ
13-07-2021
  • Turisme de Lleida referma la seva aposta per l’Aplec
    Peu de foto: 
    Imatge d'arxiu (Miquel de Santiago)

L’Ajuntament de Lleida segueix apostant per l’Aplec com un dels esdeveniments més rellevants de promoció turística de la ciutat de Lleida per la qual cosa, avui s’ha signat un acord de col·laboració entre el Patronat de Turisme de l’Ajuntament de Lleida- Turisme de Lleida i la Federació de Colles de l’Aplec del Caragol-Fecoll. El conveni l’han signat, d’una banda el 7è Tinent d’Alcalde, regidor de Promoció Econòmica i Empreneduria i president de Turisme de Lleida, Paco Cerdà i, de l’altra, el president de la Fecoll, Ferran Perdrix. 

Perdrix ha volgut agrair l’ajuda del Patronat de Turisme de l’Ajuntament de Lleida perquè “signar aquests convenis ens fan ser molt positius de cara al futur, ja que portem una època molt complicada, fent actes molt diferents del quals són habituals”. El president de la Fecoll ha recordat que fa temps que l’Aplec s’ha hagut de reinventar. En aquest sentit s’han anat organitzant actes molt diferents dels què són tradicionals i, per tant, rebre aquest reconeixement institucional suposa una alegria per l’entitat. “Ens dona empenta per seguir endavant i per poder preparar un Aplec que torni a ser un punt d’unió entre els lleidatans i els visitants”, ha dit Perdrix, “un Aplec que torni a ser un atractiu turístic que ens col·loqui en primera línia i que, un cop més, gràcies a la nostra festa, Lleida sigui capdavantera de la promoció turística a nivell de Catalunya i també més enllà”, ha manifestat el president de la Fecoll. “L’Aplec és un gran atractiu turístic i s’ha convertit en un pol d’atracció que permet que arribin a la ciutat molts visitants que deixen un impacte econòmic molt important”, ha declarat Perdrix que ha reiterat l’agraïment a l’ajuntament de Lleida pel suport demostrat.

Per la seva banda, el president del Patronat de Turisme de l’Ajuntament de Lleida, Paco Cerdà, s’ha mostrat satisfet de poder signar aquest conveni, ja que “turísticament no hi ha cap entitat tan representativa com la Fecoll i que doni tanta projecció com la que tenim a tot el país gràcies a l’Aplec”, ha dit. Cerdà ha volgut manifestar el seu orgull “com a lleidatà, com a collista i com a president de Turisme de Lleida” de signar un conveni amb la Fecoll, “perquè la Fecoll representa Lleida”, ha finalitzat.
 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Recuperaries la salutació amb dos petons?