Última setmana de les jornades culturals de Massalcoreig

REDACCIÓ
02-06-2021
 • Última setmana de les jornades culturals de Massalcoreig
  Peu de foto: 
  Última setmana de les jornades culturals de Massalcoreig
 • Última setmana de les jornades culturals de Massalcoreig
  Peu de foto: 
  Última setmana de les jornades culturals de Massalcoreig
 • Última setmana de les jornades culturals de Massalcoreig
  Peu de foto: 
  Última setmana de les jornades culturals de Massalcoreig

La regidoria de cultura de l'Ajuntament de Massalcoreig ha organitzat les ‘Jornades Culturals 2021’. Durant cinc setmanes s’han dut a terme, de divendres a diumenge, un seguit d’activitats entorn la cultura i el lleure, fomentant dels més petits als més grans, l’esport, els hàbits saludables i el divertiment.

El tret de sortida de les jornades culturals el van donar els nens de l’escola ‘Zer Oliver’ de Massalcoreig el dia 29 d’abril amb una exposició de quadres i diferents manualitats realitzades per ells mateixos. Els mateixos alumnes van col·laborar en la campanya ‘Let’s clean up!’ organitzada per l’Agencia Catalana de Residus, recollint la brossa i residus que van anar trobant pels carrers i parcs del municipi. També durant diversos dies, al poliesportiu, s’han dut a terme esports per tot l'alumnat de l'escola, organitzat pel Pla Català de l'Esport i l’escola ‘ZER Oliver’.

Els alumnes han pogut jugar plegats a hoquei, futbol i altres esports, conjuntament, i així aprendre a valorar el companyerisme i la igualtat entre nens i nenes. Juntament amb les famílies també s’ha dut a terme una sortida amb bicicleta per l’aiguabarreig i els entorns de Massalcoreig. Durant els caps de setmana de maig, el municipi va acollir xerrades, com la "Internet Segura" a càrrec dels Mossos d'Esquadra, com usar el desfibril·lador situat a l’exterior de l’ajuntament, feta per Neosalus i "Serveis Socials, Gent Gran i Dependència", a càrrec de Núria Sales i Maribel Zaragoza. També s’han dut a terme tallers, com el d’ iniciació a la lectura per part de Mª Antonieta Gili, taller d'educació ambiental "Projecte Otus", a càrrec d'Aguait i “Art Urbà” amb l'artista Lleidatà Llukutter.

Des de divendres passat fins aquest dimarts totes les persones que ho volguessin podien visitar al Casal, l’exposició de les manualitats fetes durant el confinament, a càrrec de ‘Dones de Massalcoreig’. Una exposició en la que s’ha pogut comprovar el talent de Massalcoreig amb quadres, figures i diferents peces de roba fetes de punt, ganxet i altres tipus de robes. L’artista Paquita Blanch ha fet avui la donació d’un dels seus quadres al municipi, entregant-lo a l’alcaldessa Montse Jové. Les jornades finalitzaran aquest dissabte amb la 2ª edició de la fira ‘MassaBirra’, fira de cervesa artesana i per la tarda un concert amb els grups de versions ‘Crit’ i ‘Segon Calaix’. L’alcaldessa recorda que totes les activitats s’han organitzat prenen les mesures sanitàries corresponents i amb inscripció prèvia i felicita a les regidores de cultura per l’èxit i la participació que han tingut aquestes jornades.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta