Un Ford Mustang GT500 Shelby Cobra, estrella del Lleida Ocasió

REDACCIÓ
Publicat: 
03-03-2022
Actualitzat: 03-03-2022 1:00
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Un Ford Mustang GT500 Shelby Cobra, estrella del Lleida Ocasió
  • Un Ford Mustang GT500 Shelby Cobra, estrella del Lleida Ocasió

Un Ford Mustang GT500 Shelby-Cobra serà enguany un dels vehicles estrella de Lleida Ocasió (Saló del Vehicle d’Ocasió), certamen que obrirà les portes del 4 al 6 de març. El cotxe es va importar nou dels Estats Units i està en un estat impecable (no ha patit cap accident), per la qual cosa és una peça de col·leccionista. Es tracta d’un dels pocs vehicles d’aquest tipus a la venda a l’Estat espanyol, ja que a més actualment no es poden importar dels Estats Units, fet que incrementa el seu atractiu com a inversió.

El Ford Mustang GT500 Shelby-Cobra, que presentarà a Lleida Ocasió l’expositor Usedbus, té un motor V8, de 5.4cc i 550cv, i està equipat amb fars xenó, fars antiboira, seients cuir elèctrics amb l'anagrama "cobra", frens Brembo, llanta davantera de 19' i posterior de 20', climatitzador i equip d'àudio Harman Kardon. Té control de creuer, airbags de conductor, passatger i laterals, obertura porta del darrere elèctric i adhesiu mediambiental.

El Ford Mustang GT500 Shelby és un vehicle de prestigi que, en les seves múltiples variants (que no corresponen exactament a la que s’exposarà a Lleida), ha tingut un paper destacat en el cinema, en el que va ser conduït per Will Smith a Sóc llegenda o per Nicolas Cage a 60 segons. També a Need for speed, film protagonitzat per Aaron Paul i Dominic Cooper, apareix una variant d’aquest model.

La 25a edició Lleida Ocasió aplegarà 30 expositors, que presentaran una oferta de més de 500 vehicles, entre turismes, vehicles industrials, vehicles 4x4 i autocaravanes, a més d’equipaments complementaris. La fira tindrà lloc al Pavelló 3 i zona exterior del recinte de Fira de Lleida amb una superfície neta d’exposició de 6.000 m2. L’accés a la fira és gratuït i l’horari anirà de 10.00 a 14.00 i 16.00 a 20.00 hores. El saló està organitzat per Fira de Lleida.

Comparteix

També t'interessarà