Un home mor en estavellar-se l'ultralleuger que pilotava

REDACCIÓ
24-07-2022
  • Un home mor en estavellar-se l'ultralleuger que pilotava
    Peu de foto: 
    Imatge d'arxiu (Miquel de Santiago)

Un home de 74 anys ha perdut la vida aquest matí quan l’ultralleuger que pilotava s’ha estavellat a prop del Camp de Vol del Prat de la Plana, a Moià (Moianès).

A partir de les 9.57 h, el telèfon d'emergències 112 de Catalunya ha rebut diversos avisos sobre la caiguda d’una aeronau a les immediacions d’aquest recinte. Immediatament, dues dotacions de Bombers de la Generalitat han accedit al lloc del sinistre i han muntat una línia d’aigua i escuma per evitar ignicions per una fuita de combustible. Per la seva banda, els serveis mèdics han intentat la reanimació de la víctima, però no s’ha pogut fer res per la seva vida.

La investigació del sinistre, del qual se’n desconeixen les causes, està en mans de la Unitat Tècnica de Seguretat Aèria dels Mossos d’Esquadra. Quan es doni l’ordre de retirar la màquina, una dotació de Bombers de la Generalitat supervisaran que no se’n derivin riscos pel vessament de combustible.

En l’operatiu hi ha participat, a més dels Bombers de la Generalitat, diverses dotacions del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM), que ha proporcionat un helicòpter medicalitzat, i cossos de seguretat.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta