Un institut lleidatà fomenta la "Tutoria entre Iguals" entre alumnes d'ESO

REDACCIÓ
Publicat: 
26-10-2021
Actualitzat: 26-10-2021 10:48
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Un institut lleidatà fomenta la "Tutoria entre Iguals" entre alumnes d'ESO
  • Un institut lleidatà fomenta la "Tutoria entre Iguals" entre alumnes d'ESO
  • Un institut lleidatà fomenta la "Tutoria entre Iguals" entre alumnes d'ESO

L'alcalde Miquel Pueyo, juntament amb la regidora d'Educació, Cooperació, Drets Civils i Feminismes, Sandra Castro, ha assistit aquest dilluns a la presentació del projecte "Tutoria Entre Iguals" que desenvolupa l'Institut Joan Oró entre alumnes de 1r i 3r d'ESO. La finalitat d'aquest projecte, que es desenvolupa per primera vegada a l'Institut Joan Oró, és afavorir la convivència per mitjà de la creació de llaços de confiança, suport i ajut entre els alumnes més joves del centre i els nois i noies de 3r d'ESO, que ja en coneixen el seu funcionament.

L'alcalde de Lleida ha animat els nois i noies a gaudir de l'experiència: "Aquest programa us permet tenir un referent a l'institut que us pot ajudar i trobar espais de confiança i suport".

El Paer en cap, juntament amb la regidora d'Educació, Sandra Castro, i la coordinadora pedagògica Núria Santiveri ha lliurat als alumnes participants les xapes distintives d'aquest programa que potencia la mentoria, l'ajut i la bona convivència entre l'alumnat. En l'acte, que ha tingut lloc al Camp Escolar, s'han anat creant les "parelles" integrades per alumnat de 1r i 3r d'ESO. Hi han participat uns 200 alumnes del centre.

Comparteix

També t'interessarà