Un Mamapop de pel·lícula

REDACCIÓ
11-11-2018
  • Un Mamapop de pel·lícula
  • Un Mamapop de pel·lícula

Més de 1.500 persones van deixar ahir petita la sala de concerts de l’Auditori Enric Granados de Lleida durant les dos sessions del Mamapop, un esdeveniment musical solidari contra el càncer de mama que va esgotar totes les entrades setmanes abans de la celebració.

Els grans èxits de grups com Hombres G, Los Secretos, Mecano o Sopa de Cabra van fer ballar petits i grans durant prop de dos hores en què van pujar a l’escenari més d’una trentena d’artistes, entre cantants, ballarins, coristes i músics de la MamaBanda, l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida i Orquestra Jove del conservatori L’Intèrpret. Tanmateix, la veu cantant la van posar els solistes Mariona Escoda, Toni Gilabert, Anna Borrego, Maria Arjona i Mireia Falcó, que es van posar en la pell de cantants que van marcar la dècada dels 90 i van fer aixecar el públic dels seients.

El concert solidari Mamapop recapta fons per a la investigació que es porta a terme a l’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida (IRBLleida) de la variant HER 2 del càncer de mama, un gen que es detecta en el 20 per cent dels diagnòstics d’aquesta malaltia. En aquest sentit, s’ha de destacar que en les últimes quatre edicions, el Mamapop ha destinat un total de 68.000 euros a la investigació d’aquesta malaltia. El comitè organitzador està format per diferents organismes com l’Associació de Dones Intervingudes de càncer de Mama (ADIMA), l’Associació Espanyola-Catalunya Contra el Càncer de Lleida (AECC), Diputació, Paeria, Tolmusic, L’Intèrpret i Drac Màgic Events.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Com penses que és la millor manera de fer front a les altes temperatures?