Un programa pioner permetrà que els hospitals Arnau de Vilanova i Vall d'Hebron treballin en xarxa els casos oncològics

ACN
10-01-2020
  • Un programa pioner permetrà que els hospitals Arnau de Vilanova i Vall d'Hebron treballin en xarxa els casos oncològics
    Peu de foto: 
    Salutcat

Un programa pioner a Catalunya permetrà que els hospitals Arnau de Vilanova de Lleida i Vall d'Hebron de Barcelona treballin en xarxa en el tractament dels casos oncològics.

La consellera de Salut, Alba Vergés, ha presentat el Programa Conjunt d'Oncologia Mèdica (PROCOM), aquest divendres, a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida.

L'objectiu és garantir que els pacients rebin el millor tractament a prop de casa seva, evitant desplaçaments innecessaris, i mantenir la continuïtat dels equips mèdics en els centres sanitaris de referència.

La iniciativa permetrà també posar en marxa polítiques assistencials, docents i de recerca entre els dos centres hospitalaris. Així ho han explicat la cap del Servei d'Oncologia Mèdica de l'Arnau, Antonieta Salud, i el cap del Servei d'Oncologia Mèdica i director del VHIO (Vall d'Hebron Institut d'Oncologia), Josep Tabernero.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta