JAN
28-01-2019
Actualitzat: 28-01-2019 10:31
  • Un punt insuficient

Empat sense gols entre un Borges molt necessitat i un Muntanyesa que ocupa la segona plaça a la classificació. El partit va començar amb el vent com a protagonista i dos equips amb un plantejament molt similar sobre el terreny de joc. Els de les Garrigues van començar més centrats en defensa. I és que el vent bufava a favor per als de Nou Barris i això feia que les primeres arribades a l’àrea fossin per al conjunt visitant.

Malgrat això, la primera ocasió no va arribar fins al minut 15, quan el porter local, Xammar, va aconseguir aturar sense complicacions un xut fluix del visitant Erencia. En el minut 31 va arribar la primera ocasió clara per al Borges quan Nasser va penjar una pilota a la qual Ricky no va poder arribar per efecte del vent i va acabar aturant el porter del Muntanyesa. Malgrat el desencert, la reacció local va seguir endavant amb la que seria, a posteriori, l’acció amb més perill del matx tan sols tres minuts més tard que la primera. Després d’una bona combinació, la pilota va arribar als peus de Torné, que amb un fort llançament va enviar la pilota per sobre del travesser. Abans del descans, el Muntanyesa va enviar una pilota al pal de Xammar que no va acabar entrant. Amb la falta d’encert dels dos equips, el xoc va arribar al descans amb el marcador inicial 0-0.

Després de la represa, el Borges va sortir a la recerca del gol des del primer minut. El primer a provar-ho va ser Aitor amb un xut ras des del centre del camp, però en una bona intervenció del meta visitant va acabar impedint el gol. Les ocasions van anar succeint-se donant el principal protagonisme als porters dels dos equips. Amb el pas dels minuts, el desgast físic va anar fent efecte en les cames dels jugadors. Les ocasions no van deixar d’arribar però cap dels dos equips va ser capaç de transformar els seus xuts en gol, per arribar al final 0-0.

La pròxima jornada, el Borges continuarà buscant la victòria davant d’un rival complicat com és el Manresa, equip que ocupa la primera posició en solitari i que tan sols ha perdut un partit aquesta temporada.