Un tràmit d’Adif impedeix reparar les rampes de la passarel·la de l’estació

J.M.A
24-10-2019
  • Un tràmit d’Adif impedeix reparar les rampes de la passarel·la de l’estació

Ja fa cinc mesos que les rampes de la passarel·la de l’estació de Renfe estan tancades perquè el tram de paviment de fusta es troba en mal estat i s’ha de reparar, i les obres continuen sense començar malgrat que l’ajuntament les va adjudicar a l’empresa Kreum la primera setmana de setembre, fa gairebé dos mesos.

El motiu que els treballs no hagin començat és que l’ens públic Adif, titular de l’estació i de tota la zona ferroviària, no ha concedit encara els permisos necessaris perquè els operaris puguin treballar en l’espai que és de la seua propietat.

L’ajuntament va sol·licitar el permís el mes de juliol, però en el dia d’avui Adif no hi ha donat el vistiplau. Una portaveu d’aquest ens que depèn del ministeri de Foment va explicar ahir que el problema és que en aquest tràmit intervenen diversos departaments, com per exemple els d’infraestructures, seguretat o patrimoni, i cadascun ha d’atorgar el seu permís, la qual cosa ha prolongat els tràmits. No obstant, va assegurar que ara ja es troben a la fase final i que ben aviat la Paeria podrà iniciar els treballs.

En aquest sentit, va indicar que és habitual que aquest tipus de tràmits que depenen de diverses àrees es resolguin en un termini d’entre tres i quatre mesos. Per la seua banda, els vianants que van en cadires de rodes, porten cotxets de nadó o tenen problemes de mobilitat que els impedeixen pujar i baixar per les escales només tenen l’opció d’utilitzar els ascensors, per la qual cosa si aquests estan avariats han de fer una gran volta.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Veus encertat haver aixecat ja l'estat d'alarma?