Una avaria inutilitza les pantalles de les consultes de l’Arnau

S.E.
14-09-2017
  • Una avaria inutilitza les pantalles de les consultes de l’Arnau

Una fallada en el sistema informàtic de l’Institut Català de la Salut va deixar ahir fora de servei durant bona part del matí les pantalles informatives de les consultes externes de l’Arnau de Vilanova. A l’arribar a l’hospital, els pacients han de passar la targeta sanitària per un lector, que els identifica, i apareixen a la pantalla l’hora i el número de la consulta on han d’anar. Així mateix, aquesta acció serveix perquè el facultatiu sàpiga que el pacient ja pot ser cridat a la consulta.

Una portaveu del departament de Salut va afirmar que l’avaria que va inutilitzar les pantalles de l’Arnau va ser general i va afectar, per tant, més centres sanitaris de Catalunya connectats a aquest mateix sistema informàtic. Va afegir que van treballar durant el matí per solucionar la fallada i va subratllar que va quedar reparada cap a la una del migdia. Va assenyalar també que van col·locar cartells a l’Arnau informant de la situació, tot i que alguns usuaris van optar per preguntar directament al personal de l’hospital al veure que les pantalles no funcionaven i aquests els van informar de l’avaria.

Pacients van explicar que ahir les consultes externes van funcionar amb molt retard i van detallar que, en alguns casos, l’espera va superar fins i tot les dos hores, com a Traumatologia, sense donar-los cap explicació sobre la demora.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta