Una diabètica lleidatana assoleix el camp base de l'Everest

SEGREcom
17-09-2014
  • Una diabètica lleidatana assoleix el camp base de l'Everest

Qui m'havia de dir fa tres mesos que, amb tres fills i gairebé sense preparació física, seria seleccionada en el repte de Diabètics a l'Everest i que avui arribaria a complir el somni...?"Així d'orgullosa es va mostrar ahir Vanessa Guijarro, una lleidatana de 35 anys i que té diabetis, després d'assolir el repte d'ascendir el camp base del cim més alt del món, a 5.350 metres d'altitud.

Aquesta lleidatana és una dels quatre espanyols escollits, entre 170 candidats, per participar en la tercera edició de l'expedició Diabètics a l'Everest (com ja va avançar SEGRE el 25 de juliol passat).

Guijarro també comenta al blog de l'expedició que "és la primera vegada que em separo dels meus fills i això ha sigut molt dur, però alhora aconseguir aquest repte m'ha obert altres portes sentimentals i emocionals. Espero poder arribar a casa, abraçar l'Aarón, el Darío i el Saúl, i compartir aquesta experiència amb tots els nens de l'associació de diabètics de Lleida, i transmetre'ls que la diabetis no impedeix aconseguir els somnis. Això és el que volia demostrar-li al Darío, diabètic com jo, quan em vaig plantejar això: els somnis hi són per complir-los i amb actitud i valentia tot és possible!!". Està previst que Guijarro torni el dia 21.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que és adequat que els nens i nenes facin activitats extraescolars aquest curs?