Una economista lleidatana ofereix un seminari web per gestionar la crisi i crear oportunitats

REDACCIÓ
30-09-2020
  • Lleidatana Laura Ravés

L’economista i coach Laura Ravés ofereix el proper 5 d’octubre un webinar amb el títol “Gestió d’equips en temps incerts. Empresari i treballador, anem a l’una?”. Es tracta d’una ponència oberta a través de zoom en la qual Ravés oferirà pautes per intentar convertir en oportunitat aquest temps de pandèmia en què estem immersos.
 
Tenint en compte que la gran majoria dels problemes empresarials parteixen d’un dèficit en la comunicació, el teletreball no hi ha ajudat en la gran majoria dels casos i les empreses, moltes de les quals han optat pel teletreball fins a que no arribi la vacuna, comencen a acusar els resultats d’aquest experiment massiu al que s’han vist abocades.
 
El que sense cap mena de dubte està clar és que el teletreball ha arribat per quedar-se però a la vegada ha canviat les relacions laborals. La falta d’una llei reguladora i de la minsa cultura prèvia en aquest tipus de relació empresa-treballador pot ser un problema però a la vegada també una oportunitat per establir sistemes de funcionament que millorin la felicitat a l’empresa i de retruc la productivitat dels treballadors.
 
Millorar les relacions laborals amb els equips, corresponsabilitzar-los, crear noves dinàmiques i en definitiva, fer que l’empresa tingui pautes per optimitzar el teletreball i organitzar-lo d’una manera positiva per a tots són algunes de les eines que oferirà Ravés a la seva ponència digital.
 
Sobre Laura Ravés

Laura Ravés és economista i coach. Després d’una llarga trajectòria ocupant alts càrrecs directius i de comprovar que la clau del creixement empresarial és crear un equip sòlid i motivat que treballi per un propòsit comú, actualment es dedica a assessorar empreses amb aquest objectiu. Ravés ha creat el seu propi mètode que implanta a les empreses a les quals ofereix la seva consultoria. Es tracta del mètode “HiHapinness”, que parteix de que les empreses que posen el focus en els treballadors són les que assoleixen millors rendiments empresarials.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta