Una tenda de sostre per a cotxes, la novetat presentada a Lleida Ocasió

REDACCIÓ / Pau Vilaró
Publicat: 
03-03-2024
Actualitzat: 03-03-2024 20:18
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Una tenda de sostre per a cotxes, la novetat presentada a Lleida Ocasió
    Peu de foto: 
    Fira de Lleida

Es transforma en un espai idoni per al repòs o el descans de 4 o 5 persones i pot ser transportat sobre un SUV, una berlina, una furgoneta o un vehicle de 5 portes


L'empresa lleidatana Stereo Mòbil ha presentat durant la 27a edició de Lleida Ocasió una innovadora tenda de sostre per a cotxes amb capacitat per a 4 o 5 persones. Aquesta tenda, anomenada Thule Approach L, s'instal·la sobre el railing del vehicle, oferint als ocupants l'oportunitat de descansar o dormir sense haver de buscar un aparcament, ja que es converteix en una mena d'apèndix del cotxe i no necessita ser instal·lada al terra. Aquest model, inèdit a Espanya, maximitza l'espai interior, proporcionant un lloc còmode per al descans.

Lluís Gilabert, gerent de Stereo Mòbil, destaca que aquesta tenda és compatible amb annexos o tendals, i pot ser instal·lada en SUVs, berlines, furgonetes o cotxes de 5 portes, recollint-se fàcilment al sostre del vehicle un cop utilitzada. Es dissenya amb la facilitat d'ús com a prioritat, podent ser instal·lada en qüestió de minuts, la meitat del temps necessari per a les tendes de sostre tradicionals.

El vehicle en què es presenta aquesta innovadora tenda ha estat cedit per una família lleidatana que té previst viatjar a la Índia amb aquesta equipació. La tenda és particularment idònia per a matrimoni amb dos o tres fills petits.

Amb 30 expositors i una mostra de 550 vehicles, Lleida Ocasió ofereix una àmplia varietat, incloent utilitaris, cotxes d'alta gamma, 4x4, vehicles industrials i autocaravanes, a més de complements com les tendes de sostre. La 27a edició del certamen conclourà demà diumenge a les 20 hores, i té lloc al Pavelló 4 de Fira de Lleida i a la Zona Exterior del recinte firal. L'horari del certamen és de 10 a 14 i de 16 a 20 hores, estant organitzat per Fira de Lleida.

Comparteix

També t'interessarà