Una vintena de sortides dels Bombers pel fort vent

A.G.B.
02-02-2021
  • Una vintena de sortides dels Bombers pel fort vent
  • Una vintena de sortides dels Bombers pel fort vent

Els Bombers de la Generalitat van efectuar ahir, especialment a partir del migdia, una vintena de serveis relacionats amb forts vents. Aproximadament la meitat es van registrar a la ciutat de Lleida, on es van assolir ràfegues de 77 quilòmetres per hora. Així, per exemple, els Bombers van revisar un cartell d’un establiment a la plaça Sant Joan i van revisar diverses façanes per apuntalar antenes o per retirar teules o tendals.

També van acudir a la partida Quatre Pilans per un arbre caigut a la calçada. A la majoria d’actuacions van comptar amb el suport de la Guàrdia Urbana.

A la resta del pla van fer sortides a Cervera, Tàrrega o Alcoletge. De la mateixa manera, al Palau d’Anglesola va caure un arbre de grans dimensions. Les ràfegues de vent més grans es van registrar al Pirineu. Així, per exemple, a Espot, a la cota 2.159 metres, es van arribar a registrar ràfegues de 114,5 km/h. Al Montsec d’Ares es van registrar 94,7 km/h.

Els Bombers van fer ahir unes 300 intervencions pel vent a Catalunya, de les quals aproximadament un 75% es van portar a terme a les comarques de Tarragona.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta