Uns 400 atletes a la segona edició de la Cursa Embarrocat d’Aitona

REDACCIÓ
20-05-2019
  • Uns 400 atletes a la segona edició de la Cursa Embarrocat d’Aitona

Uns 400 atletes van participar ahir en la segona Cursa Embarrocat d’Aitona, en què van vèncer Rosamari Carulla i Ramon Requesens en la distància llarga, de 10 quilòmetres, i Arantxa Galicia i Marc Aranda, en la curta, de 5 quilòmetres. La prova, puntuable per a la Lliga Ponent i amb 300 participants, comptava, a més, amb una marxa popular de 7 quilòmetres, en la qual es van donar cita 100 participants més. El circuit estava format per un 70 per cent de terra i un altre 30 d’asfalt, i en part va transcórrer per les rutes de Fruiturisme.

A la prova llarga, Rosamari Carulla, de La Guineu, va obtenir el triomf en la seua tornada amb un crono de 38.46, al davant de l’actual líder de la Lliga Ponent, Anna Artal (Amics Atletisme Andorra), segona amb 42.30, i de Patricia Martínez (AA Els Tres Tossals), tercera amb 45.48. En homes, l’independent Ramon Requesens va ser el vencedor amb 35.34, seguit de Josep Maria Rúbies (Clos Pons Thai Runners), amb 36.40, i de Dídac Lorente (Akis Internacional), amb 37.39.

A la distància curta, Marta Godia i Oana Doles van completar el podi femení, mentre que Josep A. Gardeñes i Joan Lladós van ocupar la segona i tercera posició, respectivament, en el quadre masculí.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next