Veïns del Camí de la Mariola reclamen l'enllumenat i millores en un vial

M. MARQUPES
25-06-2020
  • Veïns del Camí de la Mariola reclamen l'enllumenat i millores en un vial

Quinze veïns que viuen al costat d’un ramal del camí principal de la partida del Camí de la Mariola de l’Horta estan “farts” de viure en la foscor i que se’ls inundin les cases, a part de la falta de manteniment del camí que dóna accés als seus habitatges.

“D’una banda, tenim el problema que el camí no està il·luminat i hem de sortir a buscar els nostres fills a l’últim punt de llum del camí principal de la partida”, va explicar Salvador Bañasco, que hi viu des de fa 26 anys. “Abans de les eleccions municipals, des de Junts per Catalunya ens van prometre l’enllumenat, ja que van quedar sorpresos al veure que tot està fosc, però encara esperem.”

D’altra banda, al costat dels habitatges hi ha una séquia que no té una correcta sortida al clavegueram, per la qual cosa en ocasions els domicilis s’inunden. “Una vegada a l’any paguem 500 euros o més per desembussar les canonades. És injust, tenint en compte que nosaltres també paguem els nostres impostos”, va manifestar.

En aquest sentit, va afegir que “el camí es troba ple de clots i des de l’ajuntament ens diuen que el problema és nostre perquè és particular, però demanem que de tant en tant ens ajudin a arreglar-ho, ja que són molts diners”.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta