Victòria d’Albert Hermoso amb 'Nuno Wonderland Z' a La Dehesa

REDACCIÓ
15-09-2020
  • Victòria d’Albert Hermoso amb 'Nuno Wonderland Z' a La Dehesa

El genet d’Os de Balaguer, Albert Hermoso, es va imposar aquest cap de setmana a la prova gran del concurs nacional organitzat al recinte militar madrileny de La Dehesa amb “Nuno Wonderland Z”. Aquest concurs va comptar amb més de 130 sortides a pista i en la prova de més nivell, el concurs de 2 estrelles, Hermoso va fer-se amb el primer lloc després d’un recorregut net al cross i mantenint el lideratge obtingut després de les proves de doma i salt amb una puntuació de 30,2.

Hermoso no va tenir la mateixa sort amb l’euga “Umbela AA”, que anava segona després de la doma i el salt, ja que van penalitzar a la prova de cross. El jove mollerussenc Marçal Piró va quedar en 8a posició amb “Kira HDB” amb una puntuació de 37,4.

Piró també va participar al CCN 100 amb “Volnay de la Triballe” amb el que va aconseguir la 15a posició. En la mateixa prova, destacar la participació de la jove de Bellcaire d’Urgell, Clara Foix, que va aconseguir la 5a posició amb “Batori”.

Cavalls joves

Pel que fa a les proves de cavalls joves, destacar la participació lleidatana dels alumnes d’Hermoso, Mario Nicolàs, Hodei Lozano i el genet d’Anglesola, Pol Roqueta, que van concursar a la prova de CCNCJ 80 per preparar el Campionat d’Espanya de Cavalls Joves que tindrà lloc a finals de setembre a Sevilla.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Renoves l'armari cada tardor?