⏯️ Victòria històrica del Força Lleida contra el líder de la LEB Or

26-03-2022
  • ⏯️ Victòria històrica del Força Lleida contra el líder de la LEB Or

EL Força Lleida ha guanyat el matx contra el Covirán Granada amb un marcador final de 78 - 69. El partit, amb un inici encallat per part dels dos partits, ha començat decantant-se a favor dels locals amb anotació de Miguel González de 2 i Badji i Carrera des del tir lliure. Embalat l’equip de Gerard Encuentra que feia un parcial de 9-0 als 5 minuts de partit i la defensa sòlida dels lleidatans obligaven Pablo Pin a demanar el primer temps mort en veure com el marcador de l’equip de Granada no s’havia encetat. Granada sumava els seus primers dos punts als 5 minuts de joc, però la cistella se’ls resistia. L’ICG Força Lleida mantenia durant uns minuts la distància dels 10 punts, resultat que els visitants intentaven arreglar per anar al segon temps.

Lluitador l’equip lleidatà en l’inici del segon quart. La bona connexió entre Shaquille Cleare i Ignacio Rosa, que retornava al joc després de les molèsties que patia, ajudaven l’equip a mantenir l’avantatge per sobre dels 5 punts. Lluitador Rosa sota cistella que treia dues faltes per sumar en el lluminós quan Granada s’hi atançava. Els andalusos aconseguien capgirar el marcador als cinc minuts del segon quart i Gerard Encuentra demanava TM (26-27). Moments de bon joc a ambdues bandes de cistella. L’electrònic s’anava fregant, punts amunt i punts avall amb els dos equips posadíssims en el partit que anava al descans amb el 40-39 favorable als de la Terra Ferma.

Carrera enfilava els cinc primers punts de l’equip en l’inici del tercer quart. Juani Marcos des del triple feia embogir l’Espai Fruita Barris Nord que animava al crit de Lleida, Lleida, Lleida. I Badji trencava la cistella per sumar-se a l’espectacle. Els visitants, en la seva línia anotadora no perdien pistonada i continuaven ben enganxats al lluminós. Bé l’equip en defensa amb Carrera, Marcos i Rosa rebotejadors que deixaven el marcador 61 – 54 per als darrers minuts.

Granada començava l’últim quart anotant des de la línia de 6,75 i reaccionava Hughes amb un +2. Es preveia un final de partit apassionant a l’Espai Fruita Barris Nord entre el líder de la LEB Or, el Granada i l’ICG Força Lleida, tercer a la classificació. Juani Marcos tornava a treure la seva màgia des de la línia de 3 i posava l’equip a +9 quan faltaven 7 minuts de partit. Intensitat fins a l’últim minut amb l’ICG Força Lleida traient totes les seves forces i un públic entregadíssim que donaven a l’equip la victòria per 78-69 davant el líder.