Vielha e Mijaran comença a construir la pista poliesportiva exterior

REDACCIÓ
Publicat: 
01-05-2022
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Vielha e Mijaran comença a construir la pista poliesportiva exterior
    Peu de foto: 
    Foto Ajuntament Vielha e Mijaran

Aquesta setmana han començat les obres per a construir la nova pista poliesportiva exterior de Vielha. Aquest nou equipament esportiu estarà situat al carrer del Puntet, al costat de l’actual pista de pàdel, complementant l’oferta d’instal·lacions esportives municipals que hi ha en el municipi, juntament amb el Palai de Gèu, el Palai d’Espòrts, el Centre Polivalent i la pista de frontó.

Dins d’aquest espai poliesportiu es realitzarà la senyalització d’una pista de futbol sala (25x16) i una pista de bàsquet (28x15). Aquestes mesures donen compliment al definit pel Consejo Superior de Deportes a les normes NIDE.

A més, està previst dur a terme un tancament perimetral electrosoldat plastificat del recinte, amb el qual es donarà una sensació de rigidesa més gran i millora la qualitat de l’acabat i evita l’accés a persones no autoritzades.
Sobre aquest tancament, en el costat Nord i Oest s’instal·larà una reixa de niló de fins a 6 metres d’altura per a evitar que les pilotes caiguin en el riu Garona.

L’accés a aquest nou espai poliesportiu es realitzarà pel costat Oest, amb una porta de dues fulles amb una amplària de pas de 2 metres. Es deixaran les canalitzacions i els suports existents per a poder instal·lar la il·luminació necessària per al seu ús nocturn en un futur.

El pressupost d’aquesta obra és de 89.900,34€, i està previst que estiguin enllestides aquest mateix estiu, perquè els veïns del municipi puguin usar la pista en els pròxims mesos.

“Aquest nou equipament esportiu dona resposta a les demandes de moltes famílies de Vielha e Mijaran perquè els seus fills i filles tinguin un espai exterior per al seu oci esportiu. Volem revitalitzar tota aquesta zona que amb els equipaments esportius existents, com són la pista de pàdel, frontó, Palai d’Espòrts, Palai de Gèu i els projectes que licitem com el Skate Park, l’ampliació del passeig fluvial que permetrà crear un recorregut per a córrer i caminar, i la reforma integral del pati de l’Escola Garona amb un nou camp de futbol, milloraran els serveis que ofereix aquest Ajuntament a tots/es els/les seus/seves veïns i veïnes”, comenta l’alcalde de Vielha e Mijaran, Juan Antonio Serrano.

Comparteix

També t'interessarà