Vila-sana invertirà 174.000 € en un complex esportiu

XAVIER PUJOL
03-04-2019
  • Vila-sana invertirà 174.000 € en un complex esportiu

L’ajuntament de Vila-sana invertirà al voltant de 174.000 euros en la construcció de diverses instal·lacions esportives, que s’ubicaran al costat del pavelló municipal. El consistori va obrir dilluns passat la licitació per construir dos nous vestidors exteriors en un dels laterals del pavelló, amb un pressupost de 114.646,58 euros, que seran utilitzats sobretot pel club d’hoquei patins de la localitat, el primer equip femení del qual milita a l’OK Lliga.

“Els vestidors actuals s’havien quedat petits amb tot el material que manegen les jugadores d’hoquei, per això era necessari construir-ne altres de nous, molt més amplis i que tindran sala de fisioteràpia”, va explicar l’alcalde, Joan Sangrà. Aquests nous vestidors tindran també un accés exterior amb vista a la pista poliesportiva descoberta que el consistori també té previst construir davant del pavelló, que de moment queda en standby a l’espera d’aconseguir subvencions.

En aquest complex esportiu que projecta l’ajuntament en un terreny annex de 4.000 metres quadrats també s’hi inclou, a més de la pista poliesportiva, un skate park i una pista de pàdel, dos infraestructures la licitació de les quals s’obrirà ben aviat amb un pressupost de 58.921,86 euros. L’import total, que ronda els 174.000 euros, el sufragarà íntegrament el consistori “gràcies al romanent que tenim de l’any 2017”, va confirmar Sangrà.

 

En el pla esportiu, el Patí Vila-sana ja està planificant la temporada vinent i s’ha assegurat la renovació de la seua columna vertebral, que inclou les cinc jugadores que es mantenen a l’equip des del seu ascens: Victòria Porta, Anna Ferrer, Mar Franci, Maria Porta i Laura Porta.

De moment l’única baixa segura és la de la italiana Alice Sartori, que va deixar l’equip fa unes setmanes per problemes personals.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta