Vila-sana projecta nous espais socials i lúdico-esportius

REDACCIÓ
21-03-2021
  • Vila-sana projecta nous espais socials i lúdico-esportius

L’Ajuntament de Vila-sana ha projectat una gran zona amb diferents espais per a diversos usos per tal que la població en pugui gaudir. En aquest nou espai polivalent, s’hi ha situat les pistes de pàdel i 'skate' que s’acaben de construir. Ambdues pistes, al mateix nivell i en paral·lel l’una de l’altra, comparteixen accessos, i serveis, així com les instal·lacions previstes d’aigua i d’enllumenat. Cada una d’elles, té una dimensió de 10,50 x 20,50, i estan separades a una distància de 4,00 m.

En aquesta zona, també s’hi ubiquen uns nous vestuaris pel Pavelló que s’han adaptat a les característiques exigides per l’OK Lliga, competició de primer nivell on està jugant l’equip femení de hoquei de Vila-Sana. A la placeta del seu davant, s’hi ha instal·lat aparells de gimnàstica adaptats a totes les edats i un petit escenari amb grades per fer a representar-hi espectacles al aire lliure de petit format. La zona ve acompanya d’arbrat per accentuar les zones verdes i ombrívoles de l’espai.

En la part del fons d’aquesta zona, s’hi preveu construir enguany una pista de bitlles i una pista poliesportiva descoberta per alleugerir la pista interior, que avui dia està altament demandada pels esportistes de hoquei i futbol sala masculí i femení. I per completar aquest gran espai, l’Ajuntament ha reservat una zona per poder-hi edificar un centre de dia i si s’escau una residència.

D’aquesta manera, Vila-sana avança en la posada en marxa d’un espai al centre de la població que funciona per a diferents usos i que es convertirà en un gran espai al servei de les diverses necessitats dels seus habitants.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses que s’hauria d’obrir l’oci nocturn?