Vila-sana ja compta amb una pista de pàdel i una de 'skate'

REDACCIÓ
06-08-2020
  • Vila-sana ja compta amb una pista de pàdel i una de 'skate'

L’Ajuntament de Vila-sana acaba d’enllestir les obres de construcció d’una pista de pàdel i una pista de 'skate'. Aquestes dues pistes de característiques adaptades a cada activitat, tenen les mateixes dimensions i se situen en la mateixa ubicació de forma adjacent. Concretament, s’han edificat a la zona d’equipaments esportius municipals, just a l’espai exterior del Pavelló Poliesportiu municipal.

Ambdues pistes, al mateix nivell i en paral·lel l’una de l’altra, comparteixen accessos, i serveis, així com les instal·lacions previstes d’aigua i d’enllumenat. Cada una d’elles, té una dimensió de 10,50 per 20,50 metres, i estan separades a una distància de 4 metres.

Segons l’alcalde de Vila-sana, Joan Sangrà, aquests nous equipaments serveixen per “consolidar la població en un nucli esportiu i lúdic de la comarca on s’hi poden practicar tota mena d’esports tant a nivell professional com amateur”. Per Sangrà, "potenciar l’esport és potenciar la vida sana". A més, d’aquesta manera, se segueix amb l’aposta de Vila-sana per formar nous esportistes que puguin arribar a nivell professional i també per fer de la població un nucli atractiu per a diferent tipus de públic, amb la conseqüent dinamització econòmica del territori”.

L’adjudicació del concurs de les obres de les dues pistes ha estat a l’empresa “Sport Plus Court, S.L.”, per un import de 47.038,75 € (IVA exclòs).

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta