Vint-i-set projectes de Final de Grau opten al premi Enginy Miquel Aixalà

REDACCIÓ
25-11-2021
  • Vint-i-set projectes de Final de Grau opten al premi Enginy Miquel Aixalà
  • Vint-i-set projectes de Final de Grau opten al premi Enginy Miquel Aixalà

El jurat del premi Enginy Miquel Aixalà 2021 s’ha reunit aquest dimecres per escollir els tres projectes guanyadors d’aquesta edició en què s’han presentat vint-i-set treballs de Final de Grau: catorze d’Enginyeria Mecànica, nou d’Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica i quatre d’Enginyeria de l’Energia i Sostenibilitat.

El jurat estava format per Antonio Campo, vicedegà d’Enginyers Lleida; Josep Pulido, secretari de l’entitat; Jérôme Barrau, cap d’estudis de les titulacions d’Enginyeria i Arquitectura Tècnica i Edificació de l’Escola Politècnica Superior (EPS); Eduard Gregorio, coordinador del doble Grau en Enginyeria Mecànica i Enginyeria de l’Energia i Sostenibilitat de l’EPS; Paco Cerdà, tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica i Emprenedoria de l’ajuntament de Lleida i Josep Ramon París, secretari general de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Lleida.

Dels vint-i-set projectes de Final de Grau que s’han presentat, tres tindran dotacions econòmiques de 1.000 euros, 450 euros i 250 euros; pel primer, segon i tercer premi, respectivament. A més, els autors o autores dels treballs reconeguts tindran col·legiació gratuïta a Enginyers Lleida durant un any, un descompte del 50% el segon any, assegurança d’accidents MUPITI gratuïta, descomptes en formació organitzada per Enginyers Lleida amb una quantia de fins a 100 euros i beca per sol·licitar l’Acreditació de Desenvolupament Professional Continu.

El premi Enginy Miquel Aixalà, impulsat fa dinou anys per Enginyers Lleida i l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida, atorga un primer, segon i tercer premi als millors Treballs Final del graus en Enginyeria Mecànica, Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica, i Enginyeria de l’Energia i Sostenibilitat de l’any acadèmic en curs. L’any passat el primer premi va ser per Llorenç Bover que va projectar un dispositiu individual de purificació d’aigua basat en la tecnologia de la llum ultraviolada. El segon premi va ser Ginesta Jové amb un projecte que analitzava les prestacions d’un prototip que actua com a col·lector solar tèrmic diürn i com a refrigerador nocturn. Finalment, el tercer premi va ser per Eduard Peguera amb un projecte d’automatització d’una instal·lació de subministrament d’aigua a l’Albi.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

S'hauria d'ampliar l'edat mínima per consumir alcohol?