Yelmo, la cadena escollida per recuperar l’oferta de cinema a Lleida

REDACCIÓ
11-07-2019
  • Yelmo, la cadena escollida per recuperar l’oferta de cinema a Lleida
  • Yelmo, la cadena escollida per recuperar l’oferta de cinema a Lleida
  • Yelmo, la cadena escollida per recuperar l’oferta de cinema a Lleida

Yelmo Cines és l’empresa escollida per recuperar l’oferta de cinema a Lleida. Eurofund, que promou el parc comercial Go Shopping Lleida als terrenys de Torre Salses incorporarà un multicine de darrera generació d’aquesta cadena que, entre altres novetats, inclourà una sala Junior, un espai de jocs i cinema per als infants i la sala Luxury, que oferirà un servei gastronòmic directe a la butaca.

Yelmo Cines és una de les principals empreses d’exhibció cinmeatogràfica d’Espanya amb 414 sales digitals en 37 multicines situats en 18 províncies i que donen servei a 14 milions d’espectadors a l’any. A Catalunya, disposa de centres a Barcelona i Tarragona amb 60 sales. Eurofund Parc Lleida confirma la implantació al complex Go Lleida dels cinemes, que tenen l’objectiu d’oferir una experiència única pel que fa a comoditat, visionat i serveis de restauració. D’aquesta manera, la ciutat potencia la seva oferta de cinema, que s’ha vist reduïda de forma important en els darrers anys.

Com ja es va anunciar, aquest multicine comptarà amb sales íntimes i acollidores, sales que disposen de butaques fora del convencional, amb seients amplis i reclinables, i els més avançats sistemes de projecció i so. I ara encara es pot afegir una altra novetat al complex i será la primera sala Junior de Catalunya de Yelmo Cines. Es tracta d’un nou concepte de diversió i entreteniment per nenes i nens, és dir, una nova forma molt divertida d’anar al cinema en família.

La sala Junior inclou jocs infantils com un gran tobogan o balancins, a més de diverses zones per seure i veure la pel·lícula amb hamaques i puffs. Està pensada per a menors de 0 a 13 anys i els adults no hi poden entrar si no van acompanyats d’infants. El funcionament de la mateixa també incorpora innovacions destacades, ja que la sala s’obre 15 minuts abans de l’inici de la projecció perquè els nens i nenes hi puguin jugar. Després tothom seu per seguir el film i es fa una pausa a la meitat de la projecció per alleugerir l’activitat.

L’altra gran novetat del multicine que estrenarà Lleida és la sala Luxury, un nou concepte d’anar al cinema amb un servei directe de restauració a la butaca i amb una variada carta de menjar i begudes.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus en l'amor a primera vista?

Carregant...
Load next