Zum Zum Teatre actuarà al Festival Grec de Barcelona

J.B.
06-06-2017
  • Zum Zum Teatre actuarà al Festival Grec de Barcelona

Què vol dir ser ric o ser pobre? En què consisteix l’avarícia? Són algunes de les preguntes que es plantegen en el nou muntatge per al públic familiar de la companyia lleidatana Zum Zum Teatre, La gallina dels ous d’or, que els pròxims dies 5 i 6 de juliol arribarà al Sant Andreu Teatre de Barcelona, en el marc de la programació del Festival Grec.

Els únics representants lleidatans al cartell d’aquest any del festival d’estiu barceloní ofereixen una renovada versió del tradicional conte de la gallina que posava ous d’or. “Expliquem aquest conte tan antic i universal d’una forma molt bonica i divertida”, explica el director de Zum Zum, l’actor i director Ramon Molins.

Al febrer, en van estrenar la versió en castellà a la Fira Europea de Teatre per a Nens FETEN de Gijón, on van rebre el premi a la millor direcció, i el mes passat van presentar l’obra en català a la Fira de Titelles de Lleida, on va rebre el guardó del públic infantil i el de les autonomies. “Això ens ha ajudat a promocionar l’espectacle i a anar al Grec”, comenta Molins. “Anar a Barcelona i que et paguin el caixet és, avui dia, gairebé ciència-ficció, perquè tothom cobra segons la taquilla, i als que som de fora, amb els preus de les entrades d’obres infantils, gairebé no ens surt a compte”, afegeix el dramaturg lleidatà, content amb la seua presència al Grec.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta