Zum Zum Teatre estrenarà el seu ‘Polzet’ al Grec de Barcelona

REDACCIÓ
10-07-2019
  • Zum Zum Teatre estrenarà el seu ‘Polzet’ al Grec de Barcelona

El Teatre de l’Escorxador de Lleida acull des d’ahir els assajos generals de l’obra Polzet, el nou muntatge teatral de la companyia lleidatana Zum Zum Teatre. Es tracta d’un espectacle dirigit al públic familiar (nens de més de 6 anys) que s’estrenarà el 23 i 24 de juliol al Mercat de les Flors de Barcelona, dins de la programació del Festival Grec de la capital catalana.

La companyia basca Teatro Paraíso la va portar a escena fa uns anys amb el títol de Pulgarcito, basant-se en el popular conte de Charles Perrault però posant l’accent en l’abandó del protagonista i establint clars paral·lelismes entre aquesta història i el món d’avui.

Per la seua part, Zum Zum Teatre ha produït la versió catalana d’aquest espectacle, que s’ha concebut a partir de la relació entre un pare i el seu fill i que, per tant, està especialment dirigit a pares i fills i públic familiar. Polzet compta amb dos protagonistes en escena: el mateix director de Zum Zum Teatre, Ramon Molins, i un fitxatge d’altura, l’actor de Balaguer Jesús Agelet, tot un històric de la companyia Els Joglars. Polzet és la història eterna del nen, maltractat i ignorat, que salva els seus germans d’una mort segura i, de passada, assegura l’economia domèstica per sempre. La relació entre el bé i el mal, la generositat, la bondat i l’abandó són temes que apareixen en aquesta història. L’obra podrà veure’s a Lleida durant el primer semestre del 2020 de La Temporada i també en sessions per a escolars.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses que s’hauria d’obrir l’oci nocturn?