Referent de la setmana

Ap! Lleida, l'èxit del teixit empresarial en femení

LLEIDACOM / Laura Gómez
Ap! Lleida, l'èxit del teixit empresarial en femení

Una associació que reconeix l'èxit de les dones, que vetlla per donar visibilitat a l'emprenedoria i premia l'esforç que elles fan.

Fundada l'any 2005, l'Associació Professional d'Empresàries Ap! Lleida vetlla per donar visibilitat i reconeixement a l'emprenedoria i professionalitat de moltes dones de Lleida. Una associació sense ànim de lucre a la qual hem volgut fer el nostre Referent, per retornar-li de forma literària i informativa la tasca de representació que porta a terme dintre de la xarxa empresarial femenina del territori lleidatà. Així com, valorar la seva passió amb la qual vol teixir aquesta xarxa de dones empresàries per tal de defensar el valor de la dona dins d'aquest sector.

Més de cent empresàries, directives, professionals i autònomes formen part d'Ap! Lleida, on l'empresa és punt de trobada perquè totes elles puguin compartir iniciatives, així com inquietuds i dubtes sobre de l'àmbit empresarial.

D'altra banda, Ap! Lleida gratifica l'emprenedoria, és en aquest punt on van néixer els Premis Ap! Lleida, els quals busquen retre homenatge i guardonen l'èxit que tenen les dones empresàries en diferents àmbits com la comunicació, l'art, la cultura, l'esport i l'emprenedoria. També premia a empreses que assoleixin unes polítiques d'igualtats i oportunitats per poder portar una conciliació familiar adient.

Els Premis Ap! Lleida enguany compten amb 11 disciplines diferents i 2 reconeixements especials. Totes les categories incloses dins del premi tenen un objectiu únic, condecorar l'assoliment de reptes com l'emprenedoria. Aquest guardó s'ha convertit en un punt de referència tant per a la societat com per a la ciutat.

Dins del món empresarial, a Espanya, les dones representen poc més del 30%, davant del 70% d'homes. La importància de la figura de les dones dins d'aquest sector ha anat creixent en els últims anys, tot i que no són uns percentatges massa igualitaris, la figura de dones empresàries va en augment.

Per aquesta raó, la tasca de reconeixement de l'esforç que fan les dones que treballen en aquest sector, és digne de guardonar on Ap! Lleida mereix la nostra medalla de referent.

Una empresa que té com a objectiu remarcar aquesta tasca i reconèixer l'èxit que tenen les dones empresàries del territori. Per elles i perquè s'ho mereixen!

Enhorabona a totes les guanyadores de la XIV Edició dels Premis Ap! Lleida.

Més referents »

Comparteix

Agenda

desembre

dl dt dc dj dv ds dg
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 

Enquesta

S'hauria d'ampliar l'edat mínima per consumir alcohol?