Presentació del llibre 'Camins de memòria '

Esdeveniment

Presentació del llibre 'Camins de memòria '

Sense programacions vigents
Compra d'entrades
4
Mitjana: 4 - Total: 1 vot
A càrrec de l’autor, Carles Masoliver.

Acompanyaran l’explicació una lectura dramatitzada del director teatral lleidatà Jaume Belló i una exposició fotogràfica del món ramader d’Albert Rosell. Tot seguit se servirà un vermut a càrrec del Restaurant L’hortet.

La novel·la narra el viatge que emprenen un periodista i un pastor per resseguir la ruta del camí ramader que va del Cap de Creus (Alt Empordà) fins a Alp (Cerdanya), amb la finalitat de documentar-se per a escriure un reportatge sobre la transhumància i les vies pecuàries de Catalunya.
Es tracta d’una història fictícia, amb un pretext i personatges inventats, però que té un protagonista real, en Josep Trilla i Bellmàs, el pastor que fa de guia i farceix la novel·la d’apunts biogràfics autèntics i referències històriques relacionades amb el món de la ramaderia i el territori on té lloc l’acció.

Una novel·la de viatges que recull una història personal carregada de vivències, coneixements i reflexions. La veu d’algú que vol deixar testimoni de tot el que ha vist i après anant pel món fent de pastor, abans no sigui massa tard per recordar aquest ofici tal com era o, més ben dit, tal com ell l’havia fet.

Agenda d'activitats

abril

dl dt dc dj dv ds dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 
 
 
 

Enquesta