El Juvenil del CE Maristes guanya l'AE Les Corts i manté les aspiracions d'ascens a Nacional

El Juvenil del CE Maristes guanya l'AE Les Corts i manté les aspiracions d'ascens a Nacional

dilluns 15 de maig 2023
El Juvenil del CE Maristes guanya l'AE Les Corts i manté les aspiracions d'ascens a Nacional

Emocionant partit de futbol sala que es va viure aquest diumenge, 14 de maig, entre el C.E. Maristes i l'AE Les Corts. El partit es va jugar al pavelló de Maristes amb plena festivitat de la Festa Major de Lleida, davant d'una gran quantitat d'espectadors que animaven als seus respectius equips. Des del xiulet inicial, el C.E. Maristes va mostrar una gran intensitat i va prendre el control del partit. Així va ser com ambdues vegades va anar per davant al marcador 1-0 i 2-1. Abans que s'acabés la primera part, l'equip visitant igualaria el matx ficant el 2-2.

Després d'aquest gol, l'equip lleidatà va iniciar el segon temps amb bon ritme de partit i efectivitat, deixant un marcador molt favorable amb jugades combinades i una forta pressió que va asfixia l'equip rival. L'AE Les Corts intentava reaccionar, però Maristes estava molt fort i no els deixava jugar còmodament. Els visitants van reduir distància marcant un gol a través del porter jugador, però l'equip local no es va deixar intimidar i va continuar pressionant fins al 9-3 definitiu.

Finalment, el C.E. Maristes va ser el clar dominador del partit, mostrant una gran intensitat i una gran qualitat en el joc. Amb aquesta victòria, el conjunt lleidatà continua en segona posició, que dona accés a divisió nacional de la categoria Juvenil. El pròxim matx serà clau per continuar aspirant per aquest objectiu. En aquest sentit, el club ha organitzat autocars per sentir el suport de l'afició a la difícil pista de Santa Coloma.

← Tornar
© CLUB ESPORTIU MARISTES MONTSERRAT · Tots els drets reservats · Avís legal ·
CLUB ESPORTIU MARISTES MONTSERRAT Avinguda de Madrid, 40 · 25002 Lleida, Lleida