El Club Esportiu Maristes reuneix 300 jugadors i jugadores en la presentació oficial de la temporada

El Club Esportiu Maristes reuneix 300 jugadors i jugadores en la presentació oficial de la temporada

diumenge 26 de novembre 2023

El passat divendres 24 de març, el Club Esportiu Maristes va viure una jornada plena d'emocions i entusiasme, amb uns 300 jugadors i jugadores que es van reunir al Pavelló de Maristes Lleida per a la presentació oficial de la temporada. Aquest esdeveniment va ser molt més que una simple inauguració; va ser una celebració del sentiment de club que uneix tots els membres en una passió comuna per l'esport.

Amb una participació de més de 300 persones que van omplir la grada, l’ambient al Pavelló de Maristes Lleida era molt familiar. Jugadors, famílies i entrenadors es van congregar per presentar els diferents equips.

L'acte va posar en relleu la rica diversitat esportiva del club, amb una presentació detallada de les dues seccions destacades: bàsquet i futbol sala, amb equips de referència com els sèniors de les dos seccions, l’equip júnior interterritorial o el juvenil que es troba a la màxima categoria estatal, la divisió d’honor nacional.
Amb l'objectiu de fomentar el sentiment de pertinença, cada jugador i jugadora va ser obsequiat amb una gorra personalitzada que portava l’eslògan del C.E.

Maristes, "Sentiment de Club". Aquest detall no només va unir als membres amb un distintiu comú, sinó que també va destacar l'orgull que senten pel seu club.
L'acte va estar acompanyat amb un moment ple d'emoció quan la cantant local, Berta Aguilar, va prendre l'escenari per interpretar l'himne del club.

Com a cloenda perfecta, tots els assistents van participar en una foto familiar que capturava la unió i la diversitat d'aquesta gran comunitat esportiva.

La presentació del Club Esportiu Maristes no només va ser un esdeveniment esportiu, sinó una celebració de la passió, la dedicació i el sentiment de pertinença que defineixen aquest club. Amb una temporada prometedora davant, aquest acte s'ha establert una base sòlida per a la continuació d'èxits i moments inoblidables al 34 anys d'història d'aquest club.

← Tornar
© CLUB ESPORTIU MARISTES MONTSERRAT · Tots els drets reservats · Avís legal ·
CLUB ESPORTIU MARISTES MONTSERRAT Avinguda de Madrid, 40 · 25002 Lleida, Lleida