Palau proposa un pla integral per a les persones de la tercera edat

Palau proposa un pla integral per a les persones de la tercera edat

dimecres 17 de abril 2024

Visita el Centre de Dia Municipal de Santa Clara, ja que considera essencial donar la millor cura i atenció tant a les persones d'edat avançada com a les seves famílies


Avui, Xavier Palau, cap de l'Oposició a la Paeria, ha visitat al Centre de Dia Municipal de Santa Clara, situat al Centre Històric, en una jornada destinada a comprendre les necessitats del centre i a expressar suport a la seva valuosa tasca diària.

Des del Grup Municipal Popular de la Paeria, es fa una aposta decidida per desenvolupar un pla estratègic destinat a millorar la qualitat de vida de les persones grans, flexibilitzant els centres de dia existents, obrint-ne de nous i donant prioritat a les seves necessitats. "És essencial donar la millor cura i atenció tant a les persones de la tercera edat com a les seves famílies", ha assenyalat el líder popular.

La proposta de Palau inclou l'increment de les instal·lacions i la distribució de nous centres de dia per diferents barris de la ciutat, tot amb l'objectiu de cobrir de manera efectiva les necessitats de les persones grans. A més, destaca la importància de la col·laboració entre l'Ajuntament de Lleida i les altres administracions públiques per dur a terme aquesta iniciativa de manera integral.

Palau enfoca la seva proposta en la prioritat d'atendre les necessitats emergents de les persones de la tercera edat, reconeixent els canvis significatius que s'han produït en els darrers anys, especialment en relació amb l'increment de l'esperança de vida i l'adopció de noves tecnologies, que han generat una bretxa digital. "És crucial adaptar-nos a aquesta nova realitat i promoure l'autonomia de les persones grans, cosa que conduirà a una ciutadania més activa i saludable", ha concretat Palau. En aquest sentit, el cap de l'Oposició de la Paeria considera que la clau està en una estratègia definida exclusivament per a les persones grans, basada en una perspectiva multidisciplinària, integradora i coordinada.

Amb aquesta visita i proposta, Palau posa de manifest el compromís del Grup Municipal Popular amb el benestar i la qualitat de vida de les persones grans de la ciutat, destacant la importància de la cooperació i la planificació estratègica per aconseguir aquest objectiu comú.

← Tornar
© PARTIT POPULAR LLEIDA · Tots els drets reservats · Avís legal ·
PARTIT POPULAR LLEIDA Plaça Sant Joan, 13 3ª · 25007 Lleida