El PP de Lleida aposta per impulsar pla de barris i comerç local amb l'objectiu de revitalitzar les zones urbanes i la província

El PP de Lleida aposta per impulsar pla de barris i comerç local amb l'objectiu de revitalitzar les zones urbanes i la província

dilluns 06 de maig 2024

Borja Sémper lidera la proposta acompanyat de Montse Berenguer i Xavi Palau, posant l'accent en la necessitat d'inversió per garantir la seguretat i el desenvolupament dels municipis


El Partit Popular de Lleida ha reunit avui en una sectorial Borja Sémper, viceportaveu nacional del partit; la candidata al Parlament de Catalunya, Montse Berenguer, i el cap de l'oposició a la Paeria, Xavi Palau. En la trobada, els populars han presentat un ambiciós pla que contempla dos vessants fonamentals: la revitalització dels barris i l'impuls al comerç local a la província de Lleida.

El primer d'aquests plans se centra en la identificació de les zones més degradades dels barris i municipis de la província, amb l'objectiu d'implementar mesures que milloren la qualitat de vida dels ciutadans. Entre aquestes accions s'inclou l'eliminació de barreres arquitectòniques, la instal·lació d'ascensors als llocs necessaris, així com millores urbanístiques i en l'eficiència energètica. "És fonamental invertir als nostres barris i municipis per garantir un entorn segur i digne per a tots els ciutadans", ha destacat Berenguer.

D'altra banda, Xavi Palau, cap de l'oposició a la Paeria, ha subratllat la necessitat de revitalitzar el comerç local com a motor de desenvolupament econòmic. "El teixit comercial de Lleida és vital per a l'economia de la nostra ciutat. Des del PP, ens comprometem a impulsar mesures que reforcin aquest sector i garanteixin el seu creixement", ha assenyalat el líder popular.

Borja Sémper, viceportaveu nacional del Partit Popular, ha tancat la jornada reafirmant el compromís del partit amb el desenvolupament urbà de Lleida: "Portarem endavant aquestes iniciatives, sobretot, la del Pla de l'Estació, per assegurar la revitalització dels nostres barris i la promoció del comerç local. És el moment d'invertir en el futur de la nostra província i capital", ha destacat Sémper.

El PP de Lleida es posiciona així com una força política compromesa amb la millora de la qualitat de vida dels seus ciutadans i el desenvolupament dels seus municipis.

← Tornar
© PARTIT POPULAR LLEIDA · Tots els drets reservats · Avís legal ·
PARTIT POPULAR LLEIDA Plaça Sant Joan, 13 3ª · 25007 Lleida