Qui pot pertànyer a skilbo?

Tel: 616 821 610
skilbo Taquígraf Martí 9 6e 2a · 25008 Lleida, Lleida · Tel: 616 821 610

Qui pot pertànyer a skilbo?

Oferir o buscar habilitats.

Qualsevol persona que tingui habilitats pròpies pot pertànyer a skilbo. Aquest lloc web està pensat per a gent que posseeix talent i vol oferir-lo a altres persones. Si tens 18 anys i tens alguna habilitat o especialitat que vulguis potenciar, ho podràs fer amb la nostra xarxa social. Tots els usuaris que ofereixen les seves habilitats s'anomenen servidors i són el fonament de la nostra comunitat.

 

Els usuaris servidors d'habilitats són persones que ofereixen el seu talent a altres a través de la nostra comunitat sigui quin sigui el seu origen o especialitat. Pintors, cantants, massagistes, enginyers etc. tots tenen un espai per oferir el seu talent a skilbo.

 

Els qui en canvi volen sol·licitar una habilitat, simplement han de navegar per la xarxa i trobar allò que vulguin adquirir. Ells els consumidors d'habilitats, són els encarregats de navegar pel lloc web, trobar el que necessiten i valorar la tasca dels usuaris servidors.

 

En definitiva, skilbo és l'intermediari entre uns i altres i busca satisfer a ambdós. Skilbo desitja que totes les persones tinguin una trobada còmoda, ràpida i eficaç. Invitem a tots a que naveguin pel lloc web i descobreixin la infinitat d'habilitats ja disponibles.

 

Si encara no saps ben bé si pots formar part de la nostra comunitat, escriu-nos a info@skilbo.com i et resolem els dubtes.
 

← Tornar
© skilbo · Tots els drets reservats · Avís legal ·
skilbo Taquígraf Martí 9 6e 2a · 25008 Lleida, Lleida · Tel: 616 821 610