Entrevista a Jordi Rabinat, CEO d'HST, a LleidaTV sobre ciberseguretat

HST Hardnet Solucions Tecnològiques Baró de Maials, 11 · 25005 LLEIDA · Tel: 973 727 172

Entrevista a Jordi Rabinat, CEO d'HST, a LleidaTV sobre ciberseguretat

dimarts 27 de abril 2021

El nostre CEO, Jordi Rabinat, en una entrevista al Diari de Nit de Lleida Tv, va compartir amb tots nosaltres consells i recomanacions de ciberseguretat dirigits a pimes. Malauradament, els ciberatacs estan a l’ordre del dia i tots hem de posar mitjans i mesures de seguretat per tal de poder fer-los front.

Durant l’entrevista, veurem com la incertesa relacionada amb la pandèmia ha fet que els ciberdelinqüents s’aprofitin de les vulnerabilitats de les empreses i sobretot  en les connexions improvisades pel teletreball, que han estat el detonant de molts problemes de seguretat.

Atacs de phishing, suplantacions d’identitats o segrests de dades (ransomware) són els atacs més freqüents que estan patint les empreses que curiosament, tots d’ells ens “ataquen” mitjançant el correu electrònic. Una recomanació que ens fa el Jordi, és utilitzar plataformes segures de correu electrònic, com poden ser la de Google (Google Workspace) o la de Microsoft (Microsoft 365), així com de disposar d’almenys 2 còpies de seguretat en diferents softwares.

En tot cas, us deixem aquí el link a l’entrevista completa, i recorda, que utilitzar el sentit comú i conscienciar al personal, et pot estalviar més d’un ensurt.

← Tornar
© HST Hardnet Solucions Tecnològiques · Tots els drets reservats · Avís legal ·
HST Hardnet Solucions Tecnològiques Baró de Maials, 11 · 25005 LLEIDA · Tel: 973 727 172