Nous preus per G Suite Basic i G Suite Business

HST Hardnet Solucions Tecnològiques Baró de Maials, 11 · 25005 LLEIDA · Tel: 973 727 172

Nous preus per G Suite Basic i G Suite Business

dijous 31 de octubre 2019

Actualització de preus per G Suite Basic i G Suite Business

Fa més de 10 anys que Google va presentar Gmail, la seva primera aplicació de productivitat nativa al núvol, que ajuda a que el correu electrònic sigui més segur i senzill per a tots els usuaris.

Des de llavors, G Suite ha crescut oferint multitud d’eines, funcions i valor per tal d’ajudar a les empreses a transformar la forma en què treballen. Durant aquest temps, han canviat moltes coses en G Suite, excepte els preus.

Google acaba d’anunciar dues actualitzacions que incrementen els preus d’algunes edicions de G Suite.

 

A QUÈ ES DEGUDA AQUESTA PUJADA DE PREUS?

 

Com hem comentat anteriorment, des que Google va llançar la primera versió de G Suite, amb Gmail i Google Calendar, han anat afegint més d’una dotzena de serveis nous, com a eines per a la col·laboració en temps real (Documents, Fulls de càlcul i Presentacions) , emmagatzematge flexible (Drive), un servei de videoconferències potent (Hangouts Meet), missatgeria segura per equips (Hangouts Xat) i funcions de recerca de nivell empresarial (Cloud Search).

A més, també s’han incorporat Intel·ligència Artificial avançada als seus projectes per facilitar respondre a correus electrònics, extreure informació valuosa de les dades, i protegir els usuaris contra atacs de suplantació d’identitat.

Per això, tenint en compte el valor que G Suite ofereix avui en dia als usuaris, Google ha decidit augmentar (una mica) els preus de G Suite Basic i G Suite Business

 

 

Click per veure més detalls

 

QUINS SERAN ELS CANVIS?

 

A partir de l’1 d’abril del 2019, el preu segons catàleg de G Suite Basic pujarà a 5,20 € per usuari al mes (o 62,40€ anuals), i el de G Suite Business passarà a costar 10,40 € per usuari al mes (o 124,80€ anuals).

  • Per als clients existents de G Suite Basic o G Suite Business a  Pla Flexible, els nous preus de llista entraran en vigència el 2 d’abril del 2019.
  • Per als clients existents al Pla Anual,els nous preus entraran en vigència el primer cop que es renovi el pla a partir del 2 d’abril de 2019. Així que no hauràs de pagar la diferència de preus fins que se’t acabi el contracte.

 

Aquests canvis no afectaran els contractes actuals, ni a cap renovació efectuada abans del 2 d’abril del 2019.

El preu de G Suite Enterprise seguirà sent el mateix.

← Tornar
© HST Hardnet Solucions Tecnològiques · Tots els drets reservats · Avís legal ·
HST Hardnet Solucions Tecnològiques Baró de Maials, 11 · 25005 LLEIDA · Tel: 973 727 172