Actualitat

De derrota en derrota

28-08-2016
  • De derrota en derrota

El Lleida va encadenar ahir davant del Juvenil del Barcelona (2-1) la seua tercera derrota, després de les dos sofertes davant del Badalona, a la Lliga i la Copa Catalunya. En un partit amistós al no jugar Lliga, en el qual van arribar a posar-se al davant, els juvenils blaugrana van remuntar el 0-1 en un segon temps en què van ser molt superiors als de Siviero, que van tornar a oferir llacunes defensives i, sobretot, una preocupant falta de recursos ofensius. El partit va començar de cara per al Lleida, que va obrir el marcador en la seua primera rematada entre els tres pals (10’). Bona jugada amb Cristian Gómez escorant-se a la dreta i rematant fluix, per acabar colant-se la pilota entre les mans del porter local. A partir d’aquí, el Barça Juvenil va agafar el comandament, encara que sense profunditat, malgrat els bons minuts de Lee, molt actiu en els 45 minuts en què va jugar, i del capità Cucurella, un clon de Carles Puyol. Després d’un primer temps soporífer, amb el joc sempre al centre del camp, amb mals acabaments del Lleida i vistosos, però poc efectius, rondos del Barça, el xoc es va animar després del descans. L’equip de Gabri va fer 8 canvis i el Lleida, 8 més, però malgrat el bon nivell de Joel Huertas, una altra vegada el millor, van ser els blaugranes els que van prendre el comandament. Pérez (46’) va donar el primer avís després d’una rematada que va sortir creuada davant de Joan Marc. Al segon va arribar l’empat. Andriu es va adormir davant del suís Guillemenot, que li va robar la cartera per donar una perfecta assistència de gol a Mboula, que no la va desaprofitar (1-1). Van ser els millors minuts d’un exaltat Juvenil que va tenir el 2-1 a les botes de Jang (75’), però Joan Marc va fer una gran aturada. Al 77 va ser Turu Flores qui va salvar sota pals una ajustada rematada de Mboula. I finalment va arribar el 2-1. Gran jugada de Morer, amb centrada al punt de penal i marca Guillemenot (82’). Al Lleida li queda molta feina i massa coses a millorar.

En els altres dos partits jugats ahir, el Sabadell va vèncer 0-1 al camp de l’At. Saguntí, mentre que el Prat, rival dels lleidatans dimecres a la Copa, va vèncer 1-0 l’Eldenc. El Lleida, que havia de rebre avui l’Atlètic Llevant, té el partit ajornat al dia 21 a causa de les obres per al canvi de gespa al Camp d’Esports.