Antoni Carulla i Rosamari Carulla vencen a la Volta al Pantà d'Utxesa

03-03-2015
Actualitzat: 03-03-2015 12:21
  • Antoni Carulla i Rosamari Carulla vencen a la Volta al Pantà d'Utxesa

Antoni Carulla Abadal (Runner's Balaguer) i Rosamari Carulla Argilés (La Guineu) van ser ahir els guanyadors de la prova llarga, de 10 km, de la Volta al Pantà d'Utxesa, primera de les cinc carreres puntuables per a la Lliga Ponent que es disputaran aquest mes de març. Més de 400 corredors es van donar cita en aquesta segona edició de la prova d'Utxesa, organitzada pel Consorci d'Utxesa i Xavi Thai Assessor Esportiu.

La prova reina dels 10 km va tenir un clar dominador en la categoria masculina, ja que Antoni Carulla no va donar opció als seus rivals i es va imposar amb un temps de 33'09". En dones, Rosamari Carulla, campiona de la Lliga Ponent 2013, també va vèncer amb claredat parant el crono en 38'44".

En la prova curta, de 6 km, hi va haver més igualtat. En homes va vèncer Marc Aranda amb 22'06", mentre que en dones es va imposar Juani Martínez amb un temps de 30'25". Com a novetat aquest any, els atletes que preparen la marató de Barcelona, del dia 15 d'aquest mes, van poder anar abans a recollir el dorsal i se'ls va permetre fer el recorregut una hora abans de l'inici de la cursa.