Derrota més clara

28-09-2014
  • Derrota més clara

El Cadí es va enfrontar ahir al Mann Filter de Saragossa per segona vegada aquesta setmana i va tornar a perdre, encara que aquesta vegada al Palau d'Esports de la Seu i per un resultat bastant més ampli (67-79). La derrota en l'amistós del dimecres, disputat a Osca, va arribar en la pròrroga (75-73), mentre que la d'ahir es va produir a la segona meitat. El fet de comptar amb només set jugadores, a causa de les nombroses baixes, va permetre a l'equip saragossà trencar el partit a la represa i endossar així a les lleidatanes la segona derrota consecutiva i tercera de la pretemporada.

L'equip de la Seu va oferir el seu veritable potencial a la primera meitat. Mentre les cames estaven fresques, el partit va ser igualat i cap dels dos equips va aconseguir escapar-se en el lluminós, de manera que es va arribar al descans amb un resultat molt ajustat. La diferència de físic es va notar en la segona part, quan el Mann Filter va tenir la possibilitat de moure la banqueta amb més freqüència que les locals, que només comptaven amb dos canvis possibles. D'aquesta manera, la diferència va anar creixent gradualment. La jugadora letona del Mann Filter, Vitola, va brillar en atac, convertint-se en la màxima anotadora del matx (20 punts), seguida per la seua companya Arrojo, que en va firmar 17. Per part del Cadí la Seu, Marta Montoliu va ser la més destacada.

Després del partit, l'entrenador de les locals, Miguel Ángel Ortega, va elogiar l'equip, malgrat la derrota. "Estic molt satisfet per l'esforç realitzat per totes les meues jugadores. Hem fet un bon partit", va comentar.

Aquest va ser l'últim test per a les urgellenques abans que aquest dijous s'enfrontin al Girona a la final de la Lliga Catalana, el primer partit oficial, que les lleidatanes jugaran, a més, davant de la seua afició.