El Balaguer exerceix de líder

25-01-2016
Actualitzat: 25-01-2016 9:57
  • El Balaguer exerceix de líder

El Balaguer va demostrar ahir que és un líder sòlid i va consolidar el seu primer lloc a la classificació amb una clara victòria per 4-1 davant el Sant Ildefons. La golejada va ser acompanyada d’un hat-trick d’Adrià, que es retroba amb el gol i que ha firmat quatre gols en els dos últims partits.

El Balaguer va voler deixar les coses clares des del principi, i ja al minut 5, en un primer córner perfectament executat per Mikel, Isaac va rematar de cap i va inaugurar el lluminós amb l’1-0 que encarrilava l’enfrontament. El gol va animar els de Jordi Cortés i 4 minuts més tard, un altre córner local servit per Genís, va ser rematat per Adrià malgrat que el va aturar amb una gran intervenció el porter visitant.

El Balaguer dominava a pler sense que el Sant Ildefons lligués cap clara jugada en atac. Tot i que l’equip jugava tranquil amb el marcador al seu favor, el primer revés va arribar al minut 19 amb la lesió de Roger Giribet, en una jugada fortuïta, i va haver de ser substituït per Jordana. Al minut 29 el Balaguer va ampliar l’avantatge, amb el 2-0 que va firmar Adrià, que va culminar una gran passada de Genís. Amb aquest còmode resultat, que premiava el millor joc de l’equip davant un rival que tot just inquietava, es va arribar al descans. Al segon temps el matx va mantenir la mateixa tònica, amb el locals dominant el joc davant la passivitat atacant dels de Cornellà. Més encara quan al minut 73 el col·legiat va xiular un rigorós penal per un cop del porter a un atacant local a la sortida d’un córner. Adrià no va fallar i va marcar el tercer gol de la tarda (3-0).

Al minut 77 i en la primera aproximació dels visitants a l’àrea local, i després de diversos rebutjos a l’interior de l’àrea, Iván va aconseguir retallar diferències i va situar el 3-1 en el marcador quan quedava una mica més d’un quart d’hora. Semblava que el gol donaria ales als de Sant Ildefons, però Adrià, en una contra, va ser habilitat per Isaac amb una passada en profunditat i va afusellar el 4-1 davant la mitja sortida del meta. Genís va poder marcar el cinquè al 85 en un mà a mà amb el porter, que va arribar a tocar la pilota i va rebutjar el xut del davanter local.

"S’ha de valorar el que fan aquests jugadors"

El tècnic del Balaguer, Jordi Cortés, es va mostrar molt satisfet tant per la victòria com pel joc del seu equip, que ha sumat 19 dels últims 21 punts que ha disputat. Després d’encadenar ahir la cinquena victòria, va dir: "Sembla que ens hem acostumat a guanyar i això no és fàcil. S’ha de valorar el que estan fent els jugadors, que hi estan dedicant molt treball i molta il·lusió", va comentar.

Jordi Cortés, al qual no agrada personalitzar a l’hora de fer valoracions de l’equip, sí que va destacar ahir el treball d’Adrià i "l’important que és per a l’equip que trobi gol. Adrià torna a estar en una gran forma".