El Balaguer goleja el Benavarri

08-08-2016
Actualitzat: 08-08-2016 12:25
  • El Balaguer goleja el Benavarri

El Balaguer no va passar ànsia per golejar ahir en partit amistós (4-0) el Benavarri, en un partit marcat per la forta calor, que va fer que el joc es deslluís a la segona part.

L’equip de la Noguera va dominar de principi a final, mentre que el conjunt aragonès no va arribar a xutar entre els tres pals. En el minut 15 va arribar el primer gol, obra d’Adrià, que va deixar asseguts dos defenses i va definir a la perfecció davant del porter rival. Només uns minuts més tard, en el 22, Galceran va aprofitar un error del porter per marcar el 2-0 amb el qual s’arribaria al descans.

A la segona meitat, les úniques accions destacables van ser els gols aconseguits per Asier (56’) i, dos minuts després, en el 58, per Genís, que va marcar de gol olímpic el 4-0 que ja seria definitiu.