El VII Torneig de Rialp reunirà aquest cap de setmana 400 jugadors

J.C. MONGE
06-06-2017
Actualitzat: 06-06-2017 9:24
  • El VII Torneig de Rialp reunirà aquest cap de setmana 400 jugadors

Rialp espera aquest cap de setmana uns 400 nens en la setena edició del Torneig Rialp-Pallars Sobirà, de categoria alevina i infantil. Es tracta d’una competició de dos dies que suposa “una festa de final de temporada i un premi per als nens de l’Escola de Futbol de Rialp”, va explicar l’alcalde Gerard Sabarich durant la presentació, en la qual va estar acompanyat pel diputat Antoni Navinés; el director del torneig, Juanjo Abellà, i el coordinador i la secretària de l’Escola de Futbol, Manel Colomé i Mònica Llopis, respectivament.

Sabarich va afegir que el torneig s’ha avançat respecte a altres anys perquè “en el tercer cap de setmana de juny Rialp acollirà el Campionat d’Espanya de Tir al Plat, però la idea és tornar en pròximes edicions a la data tradicional, perquè amb el canvi equips com el Barça o el Nàstic no han pogut venir”.

L’organització creu que les 2.000 persones que aniran al Pallars deixaran 50.000 € en l’economia local

L’alcalde també va destacar que el torneig “ens posiciona com a destinació de turisme esportiu” i va explicar que es calcula que les 2.000 persones que passaran aquest cap de setmana per aquesta localitat pallaresa es deixaran “uns 50.000 euros d’aportació directa a l’economia local”. Diversos clubs, a més, fan estada a Rialp.

En el torneig aleví competiran Espanyol, Mollerussa, EF Val d’Aran, Rialp, Selecció de Lleida, Vilafranca, Roda de Berà i FIF Lleida, mentre que en el torneig infantil participaran Espanyol, Roda de Berà, FIF Lleida, Vilafranca, Mollerussa i Orgel·lia. A més, amb l’objectiu que “puguin participar tots els nens de l’Escola de Rialp”, també s’organitzen tres triangulars de categoria prebenjamina, benjamina i cadet, amb els equips de Pobla de Segur, Val d’Aran, Orgel·lia i EF Rialp.