La Cursa Transfronterera entre la Seu i Sant Julià espera 200 atletes

SEGREcom
09-10-2015
Actualitzat: 27-10-2015 11:08
  • La Cursa Transfronterera entre la Seu i Sant Julià espera 200 atletes

La tercera edició de la Cursa Transfronterera-Camí de Retrobament, una cursa de muntanya que uneix la Seu d'Urgell i la parròquia andorrana de Sant Julià de Lòria, reunirà el pròxim dia 17 uns 200 corredors, segons van explicar ahir, durant la presentació Isidor Alberich, regidor d'Esports de l'ajuntament urgellenc; i Manel Torrentallé, cònsol menor del Comú de Sant Julià. La carrera consta d'un recorregut de 28,6 quilòmetres, amb 2.491 metres de desnivell positiu acumulat.

Una de les novetats és que la cursa forma part aquest any del Circuit Fer i de la Copa d'Andorra de curses de muntanya. També s'estrena una cursa per a joves d'entre 13 i 15 anys, de 16,1 quilòmetres.

Isidor Alberich va destacar la importància que ha adquirit la cursa per a la Seu i va recordar que coincideix amb la Fira de Sant Ermengol, que se celebra aquell mateix cap de setmana.

Manel Torrentallé, per la seua part, va destacar "el valor sentimental que té la Transfronterera, ja que entre Sant Julià i la Seu ens uneixen molts llaços" a part d'unir "poblacions de dos països".