L’Alpicat encarrila el pas a semifinals

08-08-2016
Actualitzat: 08-08-2016 10:16
  • L’Alpicat encarrila el pas a semifinals

Dos gols de Brezmes i Romero van deixar ahir encarrilats els quarts de final de la Copa Lleida per a l’Alpicat (1-2), encara que el gol del local Joan, amb un gran llançament de falta, va deixar oberta l’eliminatòria per a la tornada.

El partit va començar amb l’Alpicat buscant amb decisió la porteria rival. Romero va rematar de cap fregant el pal de la porteria rival en el minut 4, i en el minut 10, Brezmes va marcar el 0-1 a la sortida d’un córner. Els del Segrià van tenir un parell d’ocasions més per ampliar l’avantatge abans del descans, però el marcador ja no es mouria fins a la segona meitat. A la represa, l’Albi va millorar i va posar en problemes la defensa visitant, encara que sense disposar d’ocasions molt clares. Tanmateix, el segon golejador de la tarda va ser Romero, que va aprofitar un mal rebuig de la defensa per aconseguir el 0-2. Ja a la recta final del partit, Joan, amb un extraordinari llançament de falta, va posar l’1-2 definitiu.

La tornada es disputarà dissabte vinent (20.00 hores) al Municipal d’Alpicat.