L'ICG Lleida, superat pel quart

19-04-2015
Actualitzat: 20-04-2015 17:50
  • L'ICG Lleida, superat pel quart

L'ICG Software Lleida va perdre ahir per 5-2 a la pista del Vendrell, davant d'un rival que defensava la quarta posició a la taula, amenaçada per la victòria del Reus en la del Liceo. Els tarragonins van superar el Lleida gràcies al seu superior punch i malgrat que aquests van fer un bon partit, sobretot a la primera part, en la línia mostrada en les últimes jornades. L'equip lleidatà afrontava aquesta difícil sortida amb la tranquil·litat de saber que la salvació ja està assegurada, després de derrotar diumenge passat a l'Onze de Setembre el Mataró.

Amb l'objectiu de la permanència aconseguit, l'equip s'ha marcat ara el repte d'aconseguir la classificació per a la Copa CERS, que queda molt més lluny després d'aquesta jornada.

Vendrell i Llista van oferir unpartit disputat, de nivell i a un fort ritme, però els jugadors d'Albert Folguera sempre van anar a remolc en el marcador, després que Jordi Ferrer anotés l'1-0 en el minut 4. Però l'equip es va mantenir sòlid i Manu Necchi va fer l'1-1 el 19. Va passar llavors una cosa que aquesta temporada es repeteix amb freqüència. Al gol lleidatà el segueix un altre del rival. Així ho va fer Creus un minut més tard i així va ocórrer tot just començar la segona meitat, després que s'arribés al descans amb 2-1 per als locals. Lluís Rodero va marcar el 2-2 tot just començar la segona part, però a l'acció següent Creus va fer el 3-2. El 4-2 va acabar amb les il·lusions dels lleidatans, que van finalment van perdre 5-2.

La Lliga s'atura ara dos setmanes per competicions europees i el pròxim partit serà a casa davant del Calafell, el 10 de maig a les 12.00.

Canal Esports: Resultats i classificacions