Lleida conclou amb dos medalles més els campionats de natació

redacció
24-12-2014
  • Lleida conclou amb dos medalles més els campionats de natació

La natació lleidatana va sumar ahir dos medalles més en l'última jornada dels Campionats de Catalunya d'Hivern en categoria infantil i júnior que s'han disputat a les instal·lacions del CN Barcelona des de dissabte passat. Amb les dos d'ahir el balanç total per a la representació de Lleida és de 12 metalls repartits entre CN Lleida, CN Cervera i CN Tàrrega.
La jornada va començar amb una medalla d'argent a càrrec de Carla Torra, del CN Tàrrega, a la prova dels 100 metres braça, i va concloure amb el bronze del relleu 4 x 200 lliures femení del CN Cervera. El quartet del club de la Segarra va estar integrat per les nadadores Laia Torra, Maria Besora, Núria Caldera i Núria Sánchez.
A més, hi va haver uns altres dos resultats destacats, tots dos per part del CN Lleida. Cristina García va fregar la medalla al quedar quarta en els 100 metres esquena i el relleu masculí 4 x 100 lliures infantil va ser cinquè a la seua final.
S'ha de recordar que en els dies anteriors s'havien aconseguit ja deu metalls. Al final, per valor de medalla el botí aconseguit per la natació lleidatana en aquests campionats ha estat d'un or, sis plates i cinc bronzes. Destaquen, a nivell individual, Alejandro Serrano, Ferran Julià, Carla Torra, Laia Torra i Cristina García.