Medalles i classificacions per a joves atletes lleidatans

18-02-2018
Actualitzat: 18-02-2018 12:02
  • Medalles i classificacions per a joves atletes lleidatans

Els atletes lleidatans del FC Barcelona Gerard Porras, Arnau Erta i Aleix Porras es van classificar ahir per a les finals de les respectives proves, els 60 metres tanques en els dos primers casos i els 400 metres lliures en el d’Aleix, durant la disputa del Campionat d’Espanya Absolut d’atletisme, en pista coberta, que se celebra aquest cap de setmana a València. Per la seua part, tres atletes del Lleida UA, Dani Cogul, Maria Navarro i Pablo Olivar van pujar al podi al Campionat de Catalunya de Llançaments Llargs d’Hivern, que es disputa aquest cap de setmana a Barcelona.

En el Campionat d’Espanya Absolut de València, Aleix Porras va guanyar la semifinal de 400 metres lliures amb un excel·lent temps de 47:47, que es va quedar a una centèsima del rècord d’Espanya Júnior. El lleidatà del FC Barcelona disputarà avui la final amb opcions de medalla. Per la seua part, Gerard Porras i Arnau Erta van aconseguir l’objectiu de classificar-se per a la final dels 60 metres tanques, en la qual tots dos tenien opcions de medalla, però no van poder pujar al podi. Gerard anava tercer, amb opcions d’assolir el segon, però va tocar l’última tanca, es va desequilibrar i va acabar sisè amb 7:94. A Arnau, per la seua part, subcampió l’any passat, se li va contraure el bessó tot just sortir i va acabar vuitè (8:69).

On sí que hi va haver medalles per a Lleida va ser al Català de Llançaments, al barceloní Estadi Serrahima, amb tres medalles per al Lleida UA. Dani Cogul va ser campió de Catalunya sub-18 de disc, amb un llançament de 55.47, millor marca personal. Maria Navarro va ser medalla de plata, també sub-18, en llançament de martell, amb 55.53 metres, mentre que Pablo Oliver, també del Lleida UA, va ser bronze sub-16 en martell, amb 42.83 metres.