Treballada victòria del Lleida B

05-10-2015
Actualitzat: 05-10-2015 16:18
  • Treballada victòria del Lleida B

Treballada victòria del filial del Lleida Esportiu davant del Vista Alegre (3-1) que li permet sumar el seu segon triomf en cinc jornades i instal·lar-se a la zona mitjana de la taula.

A pesar que als jugadors dirigits per Gerard Albadalejo els va costar entrar en el partit, a partir del minut deu van agafar les regnes de l'encontre i van començar a gaudir de bones ocasions. Noel va avisar amb un tret al travesser, però el que va obrir el marcador va ser Doncel, que va definir a la perfecció una magnífica passada en profunditat de Joel Huertas. Tanmateix, la reacció del Vista Alegre va ser immediata. En la jugada següent, un fora de banda va agafar desprevinguts els lleidatans i va acabar amb Jonatan superant el porter i rematant a les xarxes. Fins al descans, molta igualtat i, sobretot, polèmica arbitral, ja que l'àrbitre va invalidar un gol de Doncel per fora de joc i no va assenyalar un clar penal favorable al conjunt barceloní.

A la segona part, el panorama va canviar una mica i van ser els visitants els que van dominar amb major claredat. El davanter centre dels visitants, Sani, va ser la seua gran referència en atac i amb el seu poder per dalt va causar molts problemes a la defensa blava. Tanmateix, el que es va tornar a avançar en el marcador va ser el Lleida B gràcies al gol de Noel Carbonell, que va rematar de cap el servei d'un córner.

El filial del Lleida podria haver sentenciat el partit amb el llançament d'un penal, però el porter del Casteldefells va endevinar perfectament la direcció del tret de Huertas. A l'acció del penal un jugador del Vista Alegre, Lavilla, va ser expulsat per roja directa per evitar amb la mà un gol del Lleida B sobre la línia de gol. Una jugada molt protestada pels visitants, que reclamaven que la pilota li havia tocat l'esquena.

No obstant, la superioritat númerica dels blaus no es va transformar en un major control del partit i va ser el Vista Alegre el que més va apretar en els últims deu minuts de partit. Però al final el que va arribar va ser la sentència del matx després d'una ràpida contra del Lleida B que va acabar amb Francesc Peralta creuant la pilota a la mitja volta i batent a la perfecció el porter visitant.

El Lleida B se situa ara dotzè a la taula classificatòria, amb set punts, els mateixos que té el setè classificat. La setmana que ve visita el Torredembarra, penúltim a la taula amb tan sols un punt.