REDACCIÓ
26-02-2018
Actualitzat: 26-02-2018 11:19
  • Un mal inici llasta el Pardinyes

El CB Pardinyes va perdre en la visita el JAC Sants (72-63), en un partit que va estar marcat pel primer quart (22-5), en el qual el conjunt local va escombrar el Pardinyes de la pista, desplegant més intensitat i mostrant-se molt més encertat ofensivament. A més, als lleidatans els van perjudicar excessivament les segones opcions després del rebot.

Res va canviar en el segon quart, en el qual els barcelonins van arribar a agafar un avantatge màxim de 20 punts (30-10). Tanmateix, amb el transcurs dels minuts, i gràcies a la intensitat defensiva i el control del rebot, acompanyat d’una millora en l’encert ofensiu, van poder retallar la diferència amb un parcial de 9-20, amb el qual hi havia esperances de capgirar el marcador (39-30) a la segona meitat.

Després del descans, i amb aquest objectiu en ment, el Pardinyes va sortir molt fort, arribant a posar-se a tan sols tres punts del quadre local, però les diferències van oscil·lar, a partir d’allà, només entre els 2 i els 7 punts, sempre amb el Pardinyes a remolc. En el tram final del matx, els lleidatans van tenir opcions d’empatar la contesa, però no van estar encertats i, per tant, els locals, aprofitant la seua eficàcia en els tirs lliures i un parell de jugades aïllades, van acabar emportant-se el triomf (72-63).

Després de la derrota, l’entrenador, Gerard Encuentra, es va mostrar decebut: “Hem sortit molt malament i ens ha costat molt entrar en el partit”, fet que va condicionar la resta del duel. Encara que va donar mèrit al fet de remuntar en el segon quart, va admetre que la derrota “és una llàstima, perquè els rivals directes han perdut”.